Varna24.bg.Ето какво още коментира градоначалникът за новите инвестиции в района: "Факт

...
Varna24.bg.Ето какво още коментира градоначалникът за новите инвестиции в района: "Факт
Коментари Харесай

Портних: Бул. Княз Борис във Виница ще е готов до Коледа

Varna24.bg .
Ето какво още разяснява градоначалникът за новите вложения в региона: 
"Факт е, че при всяко едно строителство има стеснение....Факт е, че във "Виница " нямат вода от през вчерашния ден. Но до момента упреците бяха, че във "Виница " не се случва нищо, а ето какви огромни вложения насочихме натам. 
Като стартираме с първата част на реализацията на бул. "Княз Борис ", в този момент към този момент тече и втората част с замяна на подземните връзки, ВиК, електрически, 100 % нова канализация, което ще даде опция трайно да се реши казуса в целия регион. Тези действия ни бавят и затрудняват и водят до спомагателни разноски, само че нашата цел е преди Коледа да сме завършили с цялостния ремонт, това значи привършване подмяната на подземните връзки и асфалтиране. 
Знаете, че във "Виница " направихме прелестно спортно игрище, сега построяваме до новопостроената детска градина ново тяло, с цел да се реши казуса с местата там изцяло. 
Върви проектирането на парк във "Виница ", който ще стане прелестно място за отдих, занимания и спорт. Новото кметство е към този момент факт, там ще има и зам.-кмет разполагаем. Административното обслужване ще се усъвършенства доста. Така, че напъните ни там са систематични и поредни и апелирам за самообладание хората, те дълго чакаха да се създадат нужните вложения в региона. 
След като осъществяваме тези планове ще намерим запас да влезнем и в дребните улички, там където има трайни проблеми. ", сподели още Иван Портних. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР